Ponta cere miniştrilor să discute cu sindicatele din administraţie: Greva generală este cea mai proastă soluţie

Premierul Victor Ponta le-a cerut miniştrilor de resort să continue dialogul cu sindicatele din administraţie, arătând că greva este cea mai proastă soluţie şi nu va face decât să îl pedepsească pe cetăţeanul care aduce venituri la buget, din care, ulterior, pot fi majorate salariile funcţionarilor.

846 afișări
Imaginea articolului Ponta cere miniştrilor să discute cu sindicatele din administraţie: Greva generală este cea mai proastă soluţie

Ponta cere miniştrilor să discute cu sindicate din administraţie: Greva este cea mai proastă soluţie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Sincer să fiu, greva este de departe cea mai proastă soluţie posibilă. Altceva decât că-l sancţionăm pe cetăţean, nu obţinem mai mulţi bani pe care, după aceea, să îi dăm către funcţionari, ci putem să facem lucrul ăsta dacă muncim mai mult şi mai bine şi dacă drămuim banii cu mai multă înţelepciune", a spus Ponta, miercuri, la începutul şedinţei de guvern.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a invitat, joi, la Palatul Cotroceni, pe liderii confederaţiilor sindicale, pentru discuţii pe teme actuale care privesc dialogul social, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), Dumitru Costin, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că reprezentanţii confederaţiilor sindicale vor solicita joi, la discuţiile cu preşedintele Klaus Iohannis, ”reformarea din temelii a cadrului legislativ şi instituţional privind dialogul social”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici