Ponta cere şoferilor să nu plece pe drumurile afectate de zăpadă: "Mai sunt 24 ore dificile"

Premierul Victor Ponta a făcut un apel către şoferi să nu plece pe drumurile afectate de zăpadă, decât în situaţii excepţionale, arătând că persoanele care nu respectă această recomandare denotă un semn clar de inconştienţă.

476 afișări
Imaginea articolului Ponta cere şoferilor să nu plece pe drumurile afectate de zăpadă: "Mai sunt 24 ore dificile"

Vicor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

El a arătat că vor mai fi încă 24 ore extrem de dificile, până duminică seara, şi că Poliţia are toată autoritatea să oprească circulaţia pe anumite drumuri.

Premierul a cerut şi instituţiilor implicate în operaţiuni de intervenţii să funcţioneze la capacitate maximă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici