Ponta, după operaţia din Turcia: Am încredere în medicii români, dar aici am linişte şi odihnă

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj în care afirmă că operaţia făcută a fost mult mai complicată decât se anticipa şi că este convins că, până în luna decembrie, va putea face sport din nou, susţinând că are totală încredere în medicii români, dar în ţară era imposibil să aibă linişte şi odihnă.

4633 afișări
Imaginea articolului Ponta, după operaţia din Turcia: Am încredere în medicii români, dar aici am linişte şi odihnă

Ponta, după operaţia din Turcia: Am încredere în medicii români, dar aici am linişte şi odihnă

"Multumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pentru mine - operaţia a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în decembrie voi putea face sport din nou. Mulţumiri speciale doctorului Ionuţ Codorean care a fost lângă mine şi mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români - aici însă am ceva ce era imposibil acasă - LINIŞTE şi ODIHNĂ)! Vreau să-i asigur şi pe cei care <se bucură> de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos şi mai puternic!", scrie Ponta pe Facebook.

Premierul Victor Ponta se află în Turcia pentru o operaţie la genunchiul stâng, la care s-a accidentat în urma unui meci de baschet.

Luni dimineaţă, avocata lui Victor Ponta a fost la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde ar fi urmat să se prezinte premierul, urmărit penal pentru trei infracţiuni în dosarul lui Dan Şova. Potrivit unor surse oficiale, avocata ar fi cerut o amânare cu o săptămână a audierii premierului, motivând prin faptul că acesta este în Turcia, pentru a se opera la genunchi.

Joi, premierul Victor Ponta a fost la Spitalul Militar Central din Bucureşti, pentru un control la genunchi, iar în urma investigaţiilor medicii au stabilit că are un ligament rupt şi îi sunt afectate meniscul şi cartilagiul, recomandându-i o intervenţie chirurgicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici