Ponta: E important ca la Congres să stabilim proiectul nostru de viitor pentru România

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, în debutul şedinţei CExN, la care presa a avut acces, că este important ca la Congresul din 19-20 aprilie PSD să stabilească proiectul său de viitor pentru România, care să conţină principalele direcţii de acţiune pentru viitor.

102 afișări
Imaginea articolului Ponta: E important ca la Congres să stabilim proiectul nostru de viitor pentru România

Ponta: E important ca la Congres să stabilim proiectul nostru de viitor pentru România

"Săptămâna viitoare să punem practic o bornă foarte clară, să arătăm foarte clar că PSD este în mod evident cel mai puternic partid al scenei poitice, e un partid cu mari responsabilităţi, avem conducerea Guvernului, a Camerei, a 23 de CJ, primării şi oamenii trebuie să afle de la noi ce ne propunem să facem în următorii trei ani, nu doar ce am făcut până acum - că sigur, o să avem şi o mică parte de laudă de sine - dar cel mai important e să stabilim principalele direcţii, proiectul nostru de viitor pentru România", a spus Ponta.

El a arătat că în şedinţa CExN se va discuta despre calendarul desfăşurării lucrărilor Congresului, modificările la Statut, documentele care vor fi prezentate în Congres, structura de coducere, dar şi mijloacele tehnice şi partea logistică aferente acestui eveniment.

Potrivit lui Ponta, Congresul va începe vineri după-amiază, cu mesajele participanţilor internaţionali şi ale reprezentanţilor celorlalte partide reprezentate în Parlament, cu excepţia PDL, iar sâmbătă se va trece la restul procedurilor, respectiv alegerea structurii de conducere prin vot electronic.

"Sâmbătă vor fi restul procedurilor, iar sâmbătă după-amiază cred că putem să considerăm Congresul pe final, să fie un final cu adoptarea unor idei şi a unor direcţii foarte clare pentru perioada viitoare", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici