Ponta îi cere ministrului Educaţiei să discute cu rectorii facultăţilor pentru mai multe locuri IT

Premierul Ponta i-a cerut ministrului Educaţiei să discute cu rectorii facultăţilor şi să găsească o soluţie de suplimentare a numărului de locuri pentru studii în domeniul IT, arătând că încă sunt pregătiţi absolvenţi pentru meserii precum cea de metalurgist, care nu mai sunt cerute pe piaţa muncii

190 afișări
Imaginea articolului Ponta îi cere ministrului Educaţiei să discute cu rectorii facultăţilor pentru mai multe locuri IT

Ponta îi cere ministrului Educaţiei să discute cu rectorii facultăţilor pentru mai multe locuri IT (Imagine: Thomas Dan-Mediafax Foto)

"La cererea tuturor companiilor din IT, vă rog să găsiţi o soluţie să avem mai multe locuri la facultate de IT. Degeaba producem metalurgişti şi tot felul de alte meserii pe care nu le mai caută nimeni. Toată lumea caută IT-işti şi nu avem absolvenţi destui", i-a spus Ponta ministrului, în şedinţa de guvern.

El i-a cerut să se întâlnească cu rectorii şi să găsească soluţii în acest sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici