Porturi închise la Marea Neagră din cauza vântului

Manevrele în porturile de la Marea Neagră au fost suspendate, vineri seara, din cauza vântului puternic, exceptând, deocamdată, portul Mangalia, potrivit IGPR.

73 afișări
Imaginea articolului Porturi închise la Marea Neagră din cauza vântului

Porturi închise la Marea Neagră din cauza vântului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând de vineri, de la ora 20.30, din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră.

Face excepţie de la această măsură portul Mangalia, în care nu sunt programate manevre în orele următoare.

Judeţul Constanţa se află, vineri, sub atenţionare cod galben de vânt, rafalele putând ajunge la 65 de kilometri pe oră.

De asemenea, de sâmbătă, de la ora 9, până duminică, la ora 15, judeţul Constanţa se fală sub atenţionare cod portocaliu de ploi şi vânt intens.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici