Porturile maritime, închise din cauza ceţii

Porturile de la Marea Neagră au fost închise, vineri dimineaţă, din cauza vizibilităţii extrem de reduse, activitatea urmând să fie reluată după ridicarea ceţii, iar traficul pe Canalul Dunăre-Marea Neagră au fost restricţionate.

1 afișare
Imaginea articolului Porturile maritime, închise din cauza ceţii

Porturile maritime, închise din cauza ceţii

Directorul Căpităniei Zonale Constanţa, Alexandru Mezei, a declarat că, începînd cu ora 3:00, au fost suspendate manevrele în portul Constanţa Sud - fluvial, iar de la ora 3:30 şi cele din porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud - maritim. În ambele cazuri, motivul suspendarii manevrelor este vizibilitatea redusă sub o jumătate de milă marină, din cauza ceţii.

De asemenea, începînd cu ora 5:45, au fost sistate operaţiunile portuare şi la Mangalia.

Tot din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile a fost restricţionat şi traficul pe Canalul Dunăre - Marea Neagră.

Manevrele în portul Constanta Sud - maritim şi fluvial au fost sistate şi în cursul noţii de joi spre vineri, pentru trei ore, de asemenea, din cauza vizibilităţii reduse.

Pentru evitarea producerii unor accidente, navele trebuie să stea în permanenţă cu semnalele luminoase şi sonore în funcţiune. Manevrele navelor în porturi vor fi reluate după ridicarea ceţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici