Posesorii de bilete la trenurile afectate de grevă vor putea recupera banii

Posesorii de bilete la trenurile care ar putea fi afectate de greva angajaţilor CFR de vineri vor avea la dispoziţie case special amenajate pentru recuperarea banilor, a declarat, joi, directorul general al CFR Călători, Alexandru Noapteş.

18 afișări
Imaginea articolului Posesorii de bilete la trenurile afectate de grevă vor putea recupera banii

Posesorii de bilete la trenurile afectate de grevă vor putea recupera banii (Imagine: Mediafax Foto)

"Călătorii care şi-au achiziţionat deja bilete vor putea să îşi recupereze contravaloarea lor de la casele amenajate special. Oricum, călătorii, în cazul unei greve, să se aştepte ca circulaţia să fie normală după ora 10.00", a spus Noapteş.

El a adăugat că a solicitat sindicaliştilor ca, în cazul în care angajaţii decid să întrerupă programul de lucru, greva să fie limitată la două ore, începând de la ora 09.00.

În cazul în care greva ar dura şase ore, blocajul trenurilor va fi afectat întreaga zi, circulaţia urmând să intre în orarul normal după miezul nopţii.

Sindicaliştii CFR din Federaţia Mişcare-Comercial, după întâlnirea de joi cu ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, au cerut membrilor organizaţiei să amâne greva care fusese anunţată pentru vineri, aşteptând aprobarea bugetelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici