Video Post de radio pirat, pe o frecvenţă care interfera cu cea a aviaţiei

Un bărbat din comuna dâmboviţeană Potlogi este cercetat în stare de libertate de poliţişti după ce a fost prins că a înfiinţat un post de radio pirat ce emitea pe o frecvenţă care interfera cu cea a operatorilor de zbor.

124 afișări

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Dâmboviţa, sâmbătă seara, lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Titu - Formaţiunea de Investigare a Fraudelor, în colaborare cu specialişti din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei Bucureşti, au efectuat o percheziţie la domiciliul unui cetăţean din localitatea Potlogi în baza unor informaţii referitoare la funcţionarea ilegală a unui post de radio pirat.

Poliţiştii aveau informaţii că de aici se emiteau zilnic programe fără licenţă audiovizuală de emisie şi autorizaţie tehnică de funcţionare.

"Cu ocazia percheziţiei la sediul societăţii, a fost depistat un radio pirat care emitea pe frecvenţa 88,8 MHz, fără ca administratorul A.I., de 49 de ani, să deţină documentele legale. În urma percheziţiei efectuate au fost ridicate în vederea confiscării o unitate centrală P.C., sursa şi emiţătorul de radiodifuziune fabricat artizanal şi masa de mixaj. Administratorul societăţii este cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de emitere de programe radio fără licenţă audiovizuala de emisie si autorizaţie tehnica de funcţionare", se mai precizează în document.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici