Poşta, reacţie la acuzaţiile primite: Reprezentanţii USR au primit de joi drafturile de contract solicitate, însă nu au răspuns

Poşta Română a făcut luni noi precizări, după noile acuzaţii lansate de membrii alianţei politice USR PLUS, conform cărora compania continuă să refuze contractul de distribuire a materialelor electorale ale candidaţilor alianţei.

699 afișări
Imaginea articolului Poşta, reacţie la acuzaţiile primite: Reprezentanţii USR au primit de joi drafturile de contract solicitate, însă nu au răspuns

Poşta, reacţie la acuzaţiile primite: Reprezentanţii USR au primit de joi drafturile de contract solicitate, însă nu au răspuns

„Reprezentanţii USR au primit, încă de joi, 11.04, drafturile de contract solicitate companiei, însă, aceştia nu au răspuns, până în acest moment, motiv pentru care, a declara în spaţiul public că Poşta Română continuă să le refuze dreptul de a încheia un contract de distribuţie este o denaturare a realităţii. Înaintarea propunerii contractuale demonstrează abordarea echidistantă a companiei faţă de tot spectrul politic implicat în alegerile europarlamentare”, au menţionat reprezentanţii Poştei Române, într-un comunicat de presă transmis luni.

În plus, Poşta Română a subliniat, că la momentul transmiterii contractului, îşi asumase, deja, eroarea produsă de un angajat al său care a interpretat eronat prevederile legislative în vigoare.

„Facem apel, pe această cale, către toţi jucătorii implicaţi pe scena politică să dea dovadă de responsabilitate şi obiectivitate atunci când implică operatorul naţional de servicii poştale în astfel de contexte şi să apeleze, în continuare, la serviciile noastre pentru că acestea aduc veniturile din care Poşta Română se susţine, aceasta nefiind finanţată din bani publici. Repetăm, aşa cum am mai spus-o, că Poşta Română respinge orice acuzaţie de partizanat politic”, au mai susţinut reprezentanţii Poştei Române.

Reprezentanţii companiei au mai afirmat că aceasta este o societate comercială, care livrează servicii de peste 150 de ani, indiferent de partidele şi coaliţiile care s-au aflat la conducerea ţării.

Poşta Română a făcut aceste preciză în contextul noilor acuzaţii aduse duminică de membrii alianţei politice USR PLUS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici