Poşta Română va livra permisele auto la domiciliu

Compania Naţională Poşta Română va livra permisele auto şi certificatele de înmatriculare la domiciliu, în baza unui contract atribuit de Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), în valoare estimată de 50 milioane lei (aproape 12 milioane euro).

207 afișări
Imaginea articolului Poşta Română va livra permisele auto la domiciliu

Poşta Română va livra permisele auto la domiciliu (Imagine: Mediafax Foto)

Reprezentanţii RA-APPS au declarat agenţiei MEDIAFAX că Poşta Română a fost desemnată drept câştigătoare, în urma unei licitaţii de achiziţie publică, pentru contractul aferent serviciior de curierat şi livrare la domiciliul titularilor, de la sediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor, a permiselor de conducere şi a certificatelor de înmatriculare a vehiculelor.

La licitaţie au mai participat firmele Poşta Atlassib Curier Rapid şi Fan Courier Express.

Poşta Română este cel mai mare operator de profil şi dispune de o reţea teritorială de 7.100 de oficii poştale, grupate în zece direcţii regionale.

Acţionarii operatorului poştal sunt Ministerul Comunicaţiilor, cu o participaţie de 75%, şi Fondul Proprietatea, care deţine 25% din capital.

Potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli al CNPR pentru 2009, operatorul poştal va încheia acest an cu un rezultat brut de 371.000 lei, comparativ cu pierderi de 355.000 lei în 2008. Veniturile totale ale CNPR ar urma să ajungă la 1,72 miliarde de lei, în urcare cu 17,2% faţă de 2008.

Poşta Română are circa 36.000 de salariaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici