Povestea unei imagini virale. O fetita chineză face lecţii online sub taraba părinţilor ei

  • O imagine care a devenit în scurt timp virală înfăţişează o fetiţă din China, aşezată la un birou improvizat sub taraba părinţilor ei
  • Ziarul Guangzhou Daily a descris pe larg povestea acesteia
796 afișări
Imaginea articolului Povestea unei imagini virale. O fetita chineză face lecţii online sub taraba părinţilor ei

Sursa foto: Guangzhou Daily (huacheng.gz-cmc)

O imagine impresionantă a devenit în scurt timp virală: o fetiţă din China, aşezată la un birou improvizat sub taraba părinţilor ei, îşi face lecţiile la laptop. Ziarul Guangzhou Daily a descris pe larg povestea acesteia.

Coenya, în vârstă de 7 ani, din oraşul Yuyangguan, provincia Hubei, China, este în primul an de şcoală.

Părinţii, care au un aprozar în piaţa din oraş, au reluat munca pe data de 3 aprilie. Aceştia i-au amenajat fetiţei un mic birou, sub tejgheaua aprozarului. De mai bine de o lună, Coenya studiază la distanţă, aşezată la biroul său, dotat cu tot ce are nevoie.

Mama fetiţei, pe nume Zhao Weiwei, o verifică la teme, când sunt mai puţini clienţi.

Zhao este cea care s-a preocupat să-i asigure fetei toate cele de trebuinţă. „Am înlocuit vechiul pachet de internet cu unul cu o viteză mai bună, am cumpărat două veioze, una mai mare şi alta mai mică, un laptop cu ecran mare şi am eliberat suficient spaţiu sub tejghea încât să îi putem încropi un birou”, a declarat aceasta. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici