Poziţia MOL: staţia din Beiuş are propria strategie peste care compania nu poate interveni

Staţia de combustibil din Beiuş care a afişat preţul de 11,1 lei/litru, atât la benzină, cât şi la motorină, stârnind panică printre şoferi, are propria politică comercială peste care compania nu poate interveni, au anunţat joi reprezentanţii MOL.

5448 afișări
Imaginea articolului Poziţia MOL: staţia din Beiuş are propria strategie peste care compania nu poate interveni

Prin intermediul unui comunicat de presă, MOL România anunţă că se delimitează de orice practică anticoncurenţială şi de orice informaţii care ar putea genera panică în rândul populaţiei.

Totodată, reprezentanţii companiei explică faptul că nu poate interveni peste strategia economică a staţiilor partenere, precum cea din Beiuş.

„În România, MOL are două modele de operare, staţiile proprii şi staţiile MOL Partener, în regim de franciză, care vând carburanţi MOL (au statutul de competitori direcţi pentru staţiile proprii) şi au o politică comercială proprie, în care MOL nu intervine, conform normelor legale în vigoare. Aşa se explică situaţia preţului practicat în staţia MOL Partener din Beiuş şi care, de altfel, nu a fost una singulară, mai multe staţii aparţinând şi altor companii cu acelaşi profil, având o practică asemănătoare. Astfel, reţeaua MOL România nu are control asupra preţurilor practicate de staţia din Beiuş sau de ceilalţi parteneri-franciză”, au transmis joi, reprezentanţii MOL România Petroleum Products SRL.

O fotografie cu o staţie partener Mol din Beiuş care a afişat preţul de 11,1 lei/litru la benzină şi la motorină, a stârnit panică printre şoferi. Aceştia au luat cu asalt staţiile de carburant din întreaga ţară formând cozi uriaşe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mol,
benzină,
staţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici