Prahova: Aproximativ 150 de locuinţe fără curent electric din cauza furtunii

Aproximativ 150 de familii din mai multe localităţi prahovene au rămas fără energie elctrică, miercuri dimineaţă, din cauza furtunii care a afectat reţele de joasă tensiune.

116 afișări
Imaginea articolului Prahova: Aproximativ 150 de locuinţe fără curent electric din cauza furtunii

Prahova: Aproximativ 150 de locuinţe fără curent electric din cauza furtunii (Imagine: Mediafax Foto)

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Electrica din judeţul Prahova, furtuna a provocat, în noaptea de marţi spre miercuri şi miercuri dimineaţă, un număr de 32 de deranjamente colective la reţelele de joasă tensiune de 380 – 400 de Volţi, în urma defecţiunilor fiind afectată alimentarea cu electricitate a aproximativ 150 de locuinţe din mai multe oraşe şi comune prahovene, printre care se numără Breaza, Telega, Valea Călugărească, Starchiojd, Poseşti, Ştefeşti, Parepa, Olarii Noi.

Purtătorul de cuvânt al Electrica din judeţul Prahova, Stelian Gheorghiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că deranjamentele colective au fost provocate fie de crengile aduse de vânt peste liniile de joasă tensiune, fie de copacii căzuţi pe firele electrice sau de lovituri directe de trăsnet care au deteriorat izolatorii reţelelor de alimentare cu electricitate.

În prezent, echipele de la Electrica lucrează pentru remedierea avariilor provocate de furtună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici