Prahova: Cadavru găsit într-un lan de porumb. Posibil al unui bărbat dat dispărut la începutul lunii

Cadavrul unui bărbat cu identitate necunoscută a fost găsit, sâmbătă, într-un lan de porumb în apropierea localităţii prahovene Nedelea, poliţiştii presupunând că trupul neînsufleţit este al unui bărbat de 20 de ani, dat dispărut în urmă cu două săptămâni.

296 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, cadavrul unui bărbat a fost descoperit într-un lan de porumb, pe un câmp din apropierea localităţii Nedelea, trupul neînsufleţit fiind găsit de către proprietarul terenului, care verifica recolta.

Daniel Radu a precizat că pe cadavru există urme de muşcături, cel mai probabil de la animale sălbatice.

Surse din Poliţia Prahova au declarat că este posibil ca trupul neînsufleţit să fie al unui tânăr de 20 de ani, din localitatea Târgşoru Vechi, dat dispărut în 3 septembrie, când un bărbat a sunat la 112 şi a reclamat că fratele său şi el au fost sechestraţi de trei consăteni care îi acuză de comiterea unui furt. Reclamantul a povestit poliţiştilor că el a fost eliberat, însă fratele său nu este de găsit.

În urma anchetei, doi dintre cei trei bărbaţi care i-au răpit pe cei doi fraţi au fost arestaţi preventiv pentru lipsire de libertate.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă l-au căutat pe câmpuri, timp de mai multe zile, pe bărbatul dat dispărut, la un moment dat acesta fiind căutat şi cu un elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici