Prahova: Cisterna cu combustibil răsturnată pe DN1A, repusă pe roţi - VIDEO

Cisterna răsturnată, miercuri seară, pe centura de est a Ploieştiului a fost ridicată, în noaptea de miercuri spre joi, şi repusă pe şosea după o operaţiune care a durat mai multe ore şi după ce tot combustibilul cu care era încărcată a fost transvazat într-un alt autovehicul.

24 afișări
Imaginea articolului Prahova: Cisterna cu combustibil răsturnată pe DN1A, repusă pe roţi - VIDEO

Prahova: Cisterna cu combustibil răsturnată pe DN1A, repusă pe roţi (Imagine: Stirileprotv.ro)

Cisterna încărcată cu 25 de tone de CLU, care s-a răsturnat pe DN 1 A, centura de est a Ploieştiului, după ce a intrat în coliziune cu o căruţă, a fost ridicată, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.40, cu ajutorul unei macarale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Neacşu, a declarat că reprezentanţii ISU au reuşit să ridice cisterna răsturnată pe marginea drumului după ce toată încărcătura de CLU a fost transvazată într-o altă cisternă, aproximativ o tonă din cantitatea de combustibil scurgându-se pe la capacele cisternei, avariate după producerea accidentului.

În primă fază, pompierii nu au reuşit transvazarea combustibilului în altă cisternă din cauza unor probleme tehnice apărute în urma accidentului.

Imediat după producerea accidentului şi până la ridicarea cisternei, traficul rutier pe centura de est a Ploieştiului a fost complet blocat, autovehiculele fiind redirecţionate pe rute ocolitoare.

În zonă nu a existat pericol de explozie, a afirmat şeful ISU Prahova, colonelul Nicolae Popescu.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici