Prahova: DN 1 A, blocat în urma unui accident, a fost reluat

Traficul pe Drumul Naţional 1 A, care a fost blocat, luni, în zona localităţii prahovene Măneciu Pământeni, după ce cabina unei autoutilitare încărcate cu butelii a luat foc, a fost reluat, incendiul fiind stins fără a se înregistra victime.

25 afișări
Imaginea articolului Prahova: DN 1 A, blocat în urma unui accident, a fost reluat

Prahova: DN 1 A, blocat în urma unui accident, a fost reluat (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, lt. Bogdan Iliescu, buteliile aflate în autoutilitară erau încărcate, însă riscul producerii unei explozii a fost redus întrucât focul a izbucnit în partea din faţă a cabinei autovehiculului şi s-a extins sub cabină, fără a ajunge la butelii.

Din primele cercetări s-a stabilit că focul a izbucnit la motorul maşinii din cauza efectului termic.

Autoutilitara încărcată cu butelii circula pe direcţia Ploieşti – Braşov.

Drumul Naţional 1 A, care face legătura între Ploieşti şi Braşov pe ruta Vălenii de Munte – Cheia, a fost blocat, luni la prânz, în zona localităţii prahovene Măneciu Pământeni, după ce cabina unei autoutilitare încărcate cu butelii a luat foc.

În urma incidentului, poliţiştii de la Circulaţie au oprit toate autovehiculele, iar două autospeciale de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au intervenit la faţa locului.

DN 1 A este un drum destinat, pe timp de zi şi în week-end, autovehiculelor de mare tonaj care circulă între Ploieşti şi Braşov şi care nu au acces pe DN 1 decât noaptea, în cursul săptămânii, dar nu şi în week-end.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici