Prahova: Dosar penal după ce un candidat a împărţit două ciocolăţele

Poliţia Prahova a deschis un dosar de cercetare penală după ce un candidat pentru funcţia de primar al localităţii Surani a distribuit două ciocolăţele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

705 afișări
Imaginea articolului Prahova: Dosar penal după ce un candidat a împărţit două ciocolăţele

Prahova: Dosar penal după ce un candidat a împărţit două ciocolăţele

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova a fost sesizat după ce, în timpul unei acţiuni de campanie electorală, un candidat a împărţit două ciocolăţele.

“Am fost sesizaţi, joi, că un candidat din Surani a dat două ciocolăţele în timpul unei acţiuni desfăşurate miercuri”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marian Popescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

“A fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de articolul 386 din Codul Penal, respectiv coruperea alegătorului”, a mai precizat, pentru MEDIAFAX, Marian Popescu, purtător de cuvânt IJP Prahova.

Acesta este primul dosar penal deschis de Poliţia Prahova în decursul acestei campanii electorale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici