Prahova: Focarul de la centrul de plasament din Vălenii de Munte se extinde

  • În ultimele 24 de ore au mai venit cinci rezultate pozitive: patru la angajaţi şi unul la un copil
  • În total 28 de copii şi angajaţi ai centrului de plasament din Vălenii de Munte, judeţul Prahova, sunt infectaţi cu noul coronavirus
  • Şapte dintre copii au rămas izolaţi în spital, iar ceilalţi 16 sunt în izolare la centru de plasament, fiind monitorizaţi zilnic de către un medic pediatru
679 afișări
Imaginea articolului Prahova: Focarul de la centrul de plasament din Vălenii de Munte se extinde

La centrul de plasament, în ultimele 24 de ore au mai venit cinci rezultate pozitive: patru la angajaţi şi unul la un copil.

Copilul a fost evaluat la Spitalul Municipal Câmpina.

În total, numărul infectărilor de aici este de 28: 23 de copii şi cinci adulţi, angajaţi ai centrului.

Şapte dintre copii au rămas izolaţi în spital, iar ceilalţi 16 sunt în izolare la centru de plasament, fiind monitorizaţi zilnic de către un medic pediatru.

De la începutul epidemiei, în judeţul Prahova au fost confirmate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 3.244 de persoane, dintre care 747 sunt cazuri active, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova.

În ultimele 24 de ore, au mai fost raportate două decese (o femeie de 75 de ani şi un bărbat de 70 de ani, cu comorbidităţi).

Prin urmare, numărul total al deceselor asociate COVID-19, în Prahova, a ajuns la 122.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici