Prahova: Şapte percheziţii la persoane bănuite că au furat din firme din ţară şi din străinătate

Şapte percheziţii au loc, joi, în judeţul Prahova, la persoane bănuite că au furat bani şi bijuterii din societăţi comerciale din ţară şi din străinătate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

317 afișări
Imaginea articolului Prahova: Şapte percheziţii la persoane bănuite că au furat din firme din ţară şi din străinătate

Prahova: Şapte percheziţii la persoane bănuite că au furat din firme din ţară şi din străinătate

Poliţiştii din Prahova fac, joi dimineaţă, şapte percheziţii la persoane bănuite că, în perioada septembrie 2016 – mai 2017, au furat bani şi bijuterii din locuinţe şi societăţi comerciale atât din ţară, cât şi din străinătate.

Valoarea prejudiciului depăşeşte 1.000.000 de lei.

Trei mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri.

La acţiune participă şi jandarmi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici