Prahova: Un mort şi trei răniţi grav, într-un accident rutier pe DN 1

O persoană a murit şi alte trei au fost grav rănite, marţi dimineaţa, într-un acident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un camion, la ieşirea din localitatea Potigrafu, circulaţia fiind îngreunată, informează Centrul Infotrafic.

64 afișări
Imaginea articolului Prahova: Un mort şi trei răniţi grav, într-un accident rutier pe DN 1

O persoană a murit şi alte trei au fost grav rănite, într-un accident rutier în Potigrafu (Montaj foto)

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că marţi, în jurul orei 7.00, în judeţul Prahova, pe DN 1, la ieşirea din localitatea Potigrafu, traficul la kilometrul 41 se desfăşura îngreunat, pe banda întâi a sensului Ploieşti - Bucureşti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un camion, eveniment soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor trei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici