Precizările Poliţiei Caraş-Severin, după ce mascaţii din Reşiţa ar fi descins la o adresă greşită

Conducerea IPJ Caraş-Severin face cercetări după ce mascaţii din Reşiţa ar fi descins la o adresă greşită.

249 afișări
Imaginea articolului Precizările Poliţiei Caraş-Severin, după ce mascaţii din Reşiţa ar fi descins la o adresă greşită

Precizările Poliţiei Caraş-Severin, după ce mascaţii din Reşiţa ar fi descins la o adresă greşită

În data de 23 februarie, poliţiştii din Caraş-Severin şi Reşiţa au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Reşiţa, la adresele unor persoane bănuite de furt calificat.

Există presupunerea rezonabilă că, în luna ianuarie 2024, 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, ar fi furat bunuri în valoare de 5.000 de lei dintr-un autoturism.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate o parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase, precum şi alte probe şi mijloace materiale de probă, persoanele în cauză fiind conduse la audieri.

„Cu privire la informaţiile postate pe reţeaua de socializare, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări, pentru a se stabili dacă acestea se confirmă, la finalizarea verificărilor urmând a fi luate măsurile legale, ce se impun”, transmite sursa citată.

Un bărbat din Reşiţa a reclamat că s-a trezit cu mascaţii peste el în casă la ora 6 dimineaţa, pe 23 februarie. El spune că Poliţia l-a pus la pământ, l-a ameninţat cu un pistol i-a răscolit casa, fără explicaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici