Predoiu: Încep să cadă clanuri de interlopi

Frontul instituţional creat în ultimele luni împotriva crimei organizate începe să dea rezultate, iar clanuri de interlopi „încep să cadă”, a declarat ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

506 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Încep să cadă clanuri de interlopi

Predoiu: Am creat un front împotriva crimei organizate. Încep să cadă clanuri de interlopi

Referindu-se la un program de pregătire a procurorilor, poliţiştilor şi altor categorii de experţi în materia combaterii spălării banilor, crimei organizate, traficului de persoane, criminalităţii informatice, dar şi a recuperării bunurilor provenite din infracţiuni şi a asistenţei victimelor traficului de persoane, Predoiu a mulţumit tuturor participanţilor şi instituţiilor care au cooperat şi partenerilor americani.

Ministrul îşi exprimă încrederea că programul a contribuit efectiv la mai buna pregătire a procurorilor, poliţiştilor şi experţilor, cu rezultate benefice în perspectivă pentru cetăţeni.

„Am creat pe parcursul lunilor precedente un front instituţional împotriva crimei organizate. Începe să dea rezultate. Încep să cadă clanuri de interlopi. Se va continua până la capăt. În materie de justiţie, trebuie să ai răbdare, până când proceduri şi operaţiuni sunt duse până la capăt. E valabil în orice materie, în orice dosar, răbdare, până când procedurile ajung la final”, a declarat Cătălin Predoiu.

El a participat la deschiderea webinar-ului „Aplicaţii pe surse deschise: convergenţa investigării infracţiunilor cu privire la proprietatea intelectuală, crima organizată, trafic de persoane şi sisteme informatice”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici