Prefectul Capitalei cere anchetă administrativă la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida

Prefectul Capitalei, Rareş Hopincă, a cerut Primăriei Sectorului 2 şi conducerii Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida să facă o anchetă administrativă, după ce un elev a pulverizat marţi cu un spray iritant. 25 de copii au fost duşi la spital.

433 afișări
Imaginea articolului Prefectul Capitalei cere anchetă administrativă la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida

Prefectul Capitalei cere anchetă administrativă la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida

„Solicit de urgenţă Primăriei Sectorului 2 şi conducerii unităţii să demareze o ancheta administrativă şi să prezinte public modul în care persoanele şi firmele responsabile cu asigurarea pazei în unitatea de învăţământ şi-au îndeplinit atribuţiile”, susţine prefectul.

Rareş Hopincă spune că incidentul trebuie tratat cu „responsabilitate şi fermitate”, iar cei vinovaţi trebuie traşi la răspundere.

„Autoritatea publică locală are obligaţia de a asigura un climat de siguranţă în şcoli petru elevi şi pentru cadrele didactice”, a adăugat prefectul.

25 de elevi au fost transportaţi la spital după ce un coleg de-al lor, de 15 ani, a pulverizat cu un spray iritant în exteriorul şi la intrarea în clădirea colegiului. Poliţia a anunţat că face cercetări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici