Prefectul de Argeş cere anularea a 56 de permise de conducere

Prefectul judeţului Argeş, Marcel Proca, a trimis instanţei dosarele a 56 de persoane pentru anularea permiselor de conducere, care ar fi fost obţinute fraudulos.

45 afișări
Imaginea articolului Prefectul de Argeş cere anularea a 56 de permise de conducere

Prefectul de Argeş cere anularea a 56 de permise de conducere

Până luni, au fost verificate 400 de dosare care au stat la baza rechizitoriului în procesul privind eliberarea frauduloasă a permiselor de conducere la Serviciul de Permise Auto Argeş, prefectul judeţului cerând instanţei anularea a 56 de permise de conducere.

Potrivit lui Marcel Proca, prefectul judeţului Argeş, va urma semnarea ordinelor de suspendare a celor 56 de permise de conducere, iar în termen de cinci zile de la emiterea acestui ordin titularii acestora au obligaţia să depună carnetele la cea mai apropiată secţie de Poliţie.

"Conform ordonanţei nr. 9 din 18 februarie 2009, prefectului îi revine obligaţia, reprezentând instituţia care a eliberat permisele, să semneze ordinele de suspendare a acestora. Am înaintat cele 56 de acţiuni judecătoreşti către Judecătoria Piteşti, iar instanţa va hotărî dacă permisele au fost obţine fraudulos sau nu. Cert este faptul că cei 56 de posesori de permise de conducere asupra cărora există suspiciuni vor intra în procedura de suspendare a documentelor. Ei au obligaţia să depună permisele în termen de cinci zile", a spus prefectul de Argeş.

Dosarele existente la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule din Argeş sunt verificate, din 4 martie, cu ajutorul unor specialişti de la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici