Prefectul de Constanţa, implicat într-un accident rutier. Maşina acestuia, lovită de un şofer ce a trecut pe roşu

  • O maşină în care se afla prefectul de Constanţa, George Sergiu Niculescu, a fost lovită miercuri de un alt autoturism
  • Şoferul care a produs accidentul a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului
238 afișări
Imaginea articolului Prefectul de Constanţa, implicat într-un accident rutier. Maşina acestuia, lovită de un şofer ce a trecut pe roşu

George Niculescu

O maşină în care se afla prefectul de Constanţa, George Sergiu Niculescu, a fost lovită miercuri de un autoturism intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului. În accident au fost implicate în total trei maşini şi s-a soldat cu un singur rănit.
 
Conform Poliţiei, un bărbat de 61 de ani conducea pe strada Ion Raţiu din municipiul Constanţa şi a intrat în intersecţia cu strada Mircea cel Bătrân pe culoarea roşie a semaforului.
 
A lovit o maşină în care, potrivit unor surse locale, se afla prefectul George Sergiu Niculescu, condusă de un bărbat de 53 de ani, care a intrat în intersecţie pe culoarea verde a semaforului.
 
Primul autoturism a fost proiectat apoi într-o altă maşină, care intrase şi ea în intersecţie pe culoarea verde a semaforului.
 
În urma impactului şoferul primei maşini a fost rănit uşor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici