Premieră în Cluj-Napoca. Sute de noi locuri de parcare, destinate cu prioritate studenţilor

Un nou parking, cu 320 de locuri, a fost dat în folosinţă în Cluj-Napoca, iar abonamentele de parcare se vor acorda cu prioritate studenţilor de la Universitatea Babeş-Bolyai, anunţă primarul Emil Boc.

3332 afișări
Imaginea articolului Premieră în Cluj-Napoca. Sute de noi locuri de parcare, destinate cu prioritate studenţilor

Sursa foto: Facebook / Emil Boc

Noul parking din Cluj-Napoca are 320 de locuri şi a fost dat în folosinţă, scrie, vineri, primarul Emil Boc, pe Facebook.

Parkingul Haşdeu este situat pe strada Păstorului nr. 67-69.

Parking-ul cu 320 de locuri este format din subsol, două niveluri de demisol, parter, trei etaje supraterane şi terasă.

„Noul parking din Complexul Studenţesc Haşdeu este funcţional de la începutul săptămânii. Cele 40 de locuri pentru vizitatori sunt disponibile în regim de plată orară (3 lei/oră, zona 2), în timp ce procedura de atribuire a locurilor pentru abonamente este în desfăşurare: 238 de locuri destinate studenţilor pe bază de abonament anual, la tariful de 104 lei, iar 42 de locuri destinate riveranilor, la tariful de 115 lei”, potrivit postării lui Boc.

Abonamentele pentru parcare se acordă cu prioritate studenţilor de la Universitatea Babeş-Bolyai, parkingul fiind construit pe un teren aparţinând acestei universităţi. În cazul în care studenţii de la UBB nu depun solicitări în termen de 30 de zile de la începerea anului universitar, locurile neocupate vor fi atribuite altor categorii de solicitanţi: prioritar studenţilor de la alte universităţi, apoi riveranilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici