Premieră la Cluj. A fost emis primul certificat digital smart, cu valoare juridică totală

Primul certificat de urbanism emis în integralitate în sistem online şi valid din punct de vedere juridic a fost semnat la Cluj de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

3641 afișări
Imaginea articolului Premieră la Cluj. A fost emis primul certificat digital smart, cu valoare juridică totală

FOTO Alin Tişe / Facebook

Potrivit unui comunicat al CJ Cluj, Alin Tişe a semnat, în format digital, smart, primul certificat de urbanism emis, în integralitate, în sistem online şi valid din punct de vedere juridic.

„Este un moment extrem de important, fiind primul astfel de certificat emis în România, după mai bine de 30 de ani de la Revoluţie. Este un moment istoric care poate constitui momentul declanşării procesului de digitalizare a administraţiei publice”, a declarat Alin Tişe.

Consiliul Judeţean Cluj anunţă că următoarea etapă este eliberarea autorizaţiei de construire, prima din România în acest format.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici