Premieră naţională. Copiii cu dizabilităţi din Delta Dunării vor primi tratament pe un ponton

  • Copiii cu dizabilităţi din Delta Dunării vor participa la servicii de recuperare pe un ponton.
  • Acesta a fost transformat într-un centru de recuperare care va călători prin Delta Dunării.
212 afișări
Imaginea articolului Premieră naţională. Copiii cu dizabilităţi din Delta Dunării vor primi tratament pe un ponton

Premieră naţională. Copiii cu dizabilităţi din Delta Dunării vor primi tratament pe un ponton

Centrul mobil de tratament este instalat pe un ponton plutitor, echipat cu aparatură medicală modernă.

Acesta va circula în Delta Dunării şi în localităţile riverane Dunării pentru a oferi terapie copiilor cu posibilităţi reduse de transport.

Alături de oferirea de servicii socio-medicale şi sprijin material unui număr de 270 de copii din judeţul Tulcea expuşi riscului separării de familie, printre obiectivele proiectului implementat de Fundaţia SERA se numără şi derularea de campanii de informare cu privire la drepturile copilului precum şi promovarea egalităţii de şanse şi nediscriminării, cu scopul de a preveni separarea copilului de familia sa şi de a întări drepturile copilului”, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean Tulcea.

Inaugurarea centrului a avut loc miercuri la Mahmudia, în judeţul Tulcea. Proiectul reprezintă o premieră pentru România şi a fost implementat de o asociaţie în parteneriat cu companii private şi autorităţi locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici