Premierul Boc a petrecut Paştele în familie

Premierul Emil Boc şi-a vizitat, duminică, părinţii, în satul natal Răchiţele, din judeţul Cluj, fiind aşteptat la masa tradiţională de Paşte, cu friptură de miel, ouă roşii şi cozonaci.

53 afișări
Imaginea articolului Premierul Boc a petrecut Paştele în familie

Boc a petrecut Paştele în familie

Emil Boc a ajuns la Răchiţele împreună cu soţia sa şi cu cele două fete.

Fratele premierului, Ioan Boc, care locuieşte la Răchiţele, a spus că familia a pregătit supă de găină cu tăieţei, friptură de miel, preparate din carne de porc, drob de miel, ouă roşii, prăjitură şi cozonaci, iar de băut - bere, sucuri şi ţuică.

"I-am mai făcut şi mici că îi plac lui Emil foarte mult şi ceafă de porc la grătar şi piept de pui prăjit pentru fetiţe", a spus Ioan Boc.

Premierul a discutat cu mai mulţi vecini din sat şi şi-a aminitit cum a petrecut Paştele acasă când era copil.

"Cele mai frumoase sărbători sunt cele petrecute acasă, la ţară. Mergeam la biserica din vârful dealului, îmbrăcat în cele mai frumoase haine, iar după masa de Paşte veneau sătenii şi jucam oină sau câte un meci de fotbal. Era competiţie în toată regula", a povestit Emil Boc.

Premierul şi fetiţele acestuia au ciocnit ouă roşii cu jurnaliştii prezenţi la Răchiţele şi le-au urat "Hristos a Înviat", iar sora premierului i-a sevit pe ziarişti cu prăjituri de casă.

Premierul se va întoarce în cursul serii la Cluj-Napoca, iar luni seară va pleca la Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici