Premierul îl va sprijini financiar pe Marian Drăgulescu pentru operaţia fiicei

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a afirmat, joi, la Cluj, că îl va sprijini financiar pe gimnastul Marian Drăgulescu pentru a putea plăti datoriile făcute pentru operaţia fiicei sale, în vârstă de patru ani, care suferă de hipoacuzie bilaterală.

99 afișări
Imaginea articolului Premierul îl va sprijini financiar pe Marian Drăgulescu pentru operaţia fiicei

Premierul îl va sprijini financiar pe Marian Drăgulescu pentru operaţia fiicei (Imagine: Mediafax Foto)

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, joi, pe şantierul Autostrăzii Transilvania, că a citit în presă despre problema pe care o are familia gimnastului şi a decis să îi ofere sprijin financiar.

"Un mare sportiv cum este Marian Drăgulescu merită un ajutor pentru copilul lui, îl voi ajuta cu siguranţă. Nu ştiu încă ce sumă, dar trebuie să văd dosarul şi să discut cu consilierii mei, voi lua o decizie în acest sens", a spus Tăriceanu.

Potrivit presei centrale, gimnastul Marian Drăgulescu avea nevoie de 50.000 de euro pentru a plăti o operaţie în Austria pentru fiica sa, care suferă de hipoacuzie. Pentru a acoperi suma, el a împrumutat 40.000 de euro pe care spera să îi poată înapoia dacă ar fi luat medalia de aur la Jocurile Olimpice. Marian Drăgulescu nu a obţinut însă un loc pe podium nici la finala de la sărituri, nici la sol.

Potrivit Realitatea Tv, un om de afaceri care a dorit să-şi păstreze anonimatul a anunţat că îi va oferi lui Drăgulescu întreaga sumă pe care trebuie să o restituie, respectiv 40.000 de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici