Premierul Tudose anunţă măsuri după decesul poliţistului înjunghiat în gara din Suceava: Patrulele nu vor mai fi niciodată asigurate de un singur om/ Agentul de poliţie, decorat post-mortem de Iohannis

Premierul Mihai Tudose a anunţat, sâmbătă, că patrulele nu vor mai fi niciodată asigurate de un singur poliţist, el afirmând că a discutat cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, după ce poliţistul Sorin Vezeteu a fost omorât, joi noaptea, în gara Burdujeni din Suceava de un tânăr de 23 de ani.

9407 afișări
Imaginea articolului Premierul Tudose anunţă măsuri după decesul poliţistului înjunghiat în gara din Suceava: Patrulele nu vor mai fi niciodată asigurate de un singur om/ Agentul de poliţie, decorat post-mortem de Iohannis

Premierul Tudose anunţă măsuri după decesul poliţistului înjunghiat în gara din Suceava: Patrulele nu vor mai fi niciodată asigurate de un singur om/ Agentul de poliţie, decorat post-mortem de Iohannis (Imagine: ANDREEA ALEXANDRU/MEDIAFAX FOTO)

„Am vorbit şi cu sindicatele şi cu doamna ministru, trebuie să evităm, fiindcă gradul de periculozitate al acelei munci de a patrula de unul singur este înfiorător. Şi nu patrulează în locuri liniştite, ci patrulează în cele în care există potenţial negativ. Patrulele nu vor mai fi niciodată asigurate de un singur om. Îşi pune viaţa în pericol absolut gratuit”, a declarat Mihai Tudose.

Poliţistul ucis în gara din Suceava a fost decorat post-mortem de preşedintele Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis, a semnat sâmbătă, decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de poliţie Vezeteu Dumitru Constantin-Sorin, omorât, joi noaptea, în gara din Suceava, de un tânăr de 24 de ani.

”În semn de înaltă apreciere pentru devotamentul şi profesionalismul de care a dat dovadă în slujba legii, îndeplinindu-şi datoria cu preţul sacrificiului suprem, Preşedintele României, Klaus Iohannis, a conferit post-mortem Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler subinspectorului de poliţie Vezeteu Dumitru Constantin-Sorin”, informează Administraţia Prezidenţială într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, decorarea a fost făcută la propunerea Ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici