Premii de 95.000 de lei, oferite elevilor din Capitală care au luat 10 la Evaluarea Naţioanală şi la BAC

Primăria Sectorului 4 oferă premii în valoare totală de 95.000 de lei elevilor care locuiesc în acest sector şi au luat nota 10 la Evaluarea Naţioanală şi la examenul de bacalaureat, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, transmis luni, MEDIAFAX.

418 afișări
Imaginea articolului Premii de 95.000 de lei, oferite elevilor din Capitală care au luat 10 la Evaluarea Naţioanală şi la BAC

Premii de 95.000 de lei, oferite elevilor din Capitală care au luat 10 la Evaluarea Naţioanală şi la BAC

„Performanţă recompensată cu premii în bani pentru cei mai buni elevi la învătăţură din sectorul 4 al Capitalei! Asta au votat consilierii locali ai Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti, în şedinţa ordinară de astăzi, 17 iulie. La iniţiativa primarului Daniel Băluţă, aleşii locali au fost de acord, în unanimitate, să răsplătească munca şi rezultatele deosebite obţinute de elevi la examenele de Evaluare Naţională şi de Bacalaureat din anul şcolar 2016-2017”, se arată în comunicat.

În total, 16 absolvenţi care au luat nota 10 vor fi premiaţi în perioada următoare. Astfel, 15 elevi care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională vor primi câte 5.000 de lei fiecare, în timp ce marele premiu de 20.000 de lei este destinat elevului de la Colegiul Naţional “Gheorghe Şincai”, care a obţinut media 10 la examenul de bacalaureat.

Premierea elevilor va avea loc în cadrul unei gale, anunţă primăria.

Şi Primăria Capitalei a premiat, în 14 iulie, în cadrul unei ceremonii organizate la Colegiul Naţional „Matei Basarab” din Bucureşti, pe cei 112 elevii care au luat nota 10 la Evaluarea Naţională, cei 11 care au obţinut nota maximă la Bacalaureat, dar şi pe şefii de promoţie ai liceelor. Elevii au primit câte o 1.000 de lei, o excursie în Croaţia şi o diplomă.

La nivel naţional, au fost 126 de medii de 10 la Bacalaureat şi 497 de elevi au obţinut nota maximă la Evaluarea Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici