Preotul al cărui fiu a fost urmărit 5 km de poliţişti în Iaşi: Mi-a povestit că îi pare foarte rău

Preotul din Vaslui, al cărui fiu a fost urmărit de poliţie pe străzile din Iaşi, după ce nu a oprit la semnale, a spus că băiatul lui regretă ce a făcut. Tânărul de 20 de ani, aflat la volan, beat şi fără permis de conducere, a fost urmărit cinci kilometri de poliţişti.

1528 afișări
Imaginea articolului Preotul al cărui fiu a fost urmărit 5 km de poliţişti în Iaşi: Mi-a povestit că îi pare foarte rău

Preotul al cărui fiu a fost urmărit 5 km de poliţişti în Iaşi: Mi-a povestit că îi pare foarte rău

Tatăl tânărului este preot paroh în comuna vasluiană Şuletea. El a spus că fiul său a plecat de acasă cu un prieten.

În mare mi-a povestit că îi pare foarte rău, în situaţia dată, nu mai am cuvinte. Nu mi-a dat detalii, a plecat de acasă cu altcineva, cu un coleg şi de ce anume s-a urcat la volan nu mai ştiu”, a spus Aurel Zlate, tatăl tânărului.

El speră că fiul său a învăţat ceva din experinţa din noaptea de luni spre marţi.

„Din punctul meu de vedere, vorbesc acum şi ca preot, şi ca părinte, vă imaginaţi că nu e o situaţie tocmai comodă, e o situaţie tare neplăcută şi în calitatea mea de părinte condamn lucrul acesta, vă imaginaţi. Din punctul de vedere al tatălui, nu pot să fac decât să îl învăţ mai mult, să insist asupra educaţiei lui. Evident e reprobabil ce a făcut şi sper să fi învăţat ceva din evenimentul ăsta”, a mai spus tatăl tânărului.

Urmărirea tânărului de 20 de ani care a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor a fost suprinsă şi de camerele de supraveghere din Iaşi.

Potrivit IPJ Iaşi, tânărul a fost atenţionat de poliţişti să tragă pe dreapta, în noaptea de luni spre marţi, în zona Podu de Piatră din Iaşi, dar acesta i-a ignorat şi şi-a continuat drumul.

Poliţiştii au plecat în urmărirea lui pe străzile din Iaşi, reuşind să-l prindă şi să-l încătuşeze după 5 kilometri, printre blocurile din cartierul Cantemir.

Când i-au verificat documentele, polţiştii au aflat că tânărul nu are nici permis şi nici asigurare. Mai mult, testat alcoolscopic, el avea 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Taguri:
preot,
fiu,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici