Preşedintele ales al SUA, Joe Biden, a primit noul său cont prezidenţial de Twitter

  • Preşedintele ales al SUA, Joe Biden, a primit noul său cont oficial prezidenţial de Twitter, dar a fost forţat să-l înceapă cu zero adepţi.
  • Noul cont, @PresElectBiden, se va transforma în @POTUS (preşedintele Statelor Unite) oficial în ziua inaugurării din 20 ianuarie.
859 afișări
Imaginea articolului Preşedintele ales al SUA, Joe Biden, a primit noul său cont  prezidenţial de Twitter

Preşedintele ales al SUA, Joe Biden, a primit noul său cont oficial prezidenţial de Twitter, dar a fost forţat să-l înceapă cu zero adepţi.

Campania Biden este nemulţumită de această mişcare, care marchează o schimbare faţă de tranziţia anterioară de la Barack Obama, conform BBC.

Noul cont, @PresElectBiden, se va transforma în @POTUS (preşedintele Statelor Unite) oficial în ziua inaugurării din 20 ianuarie.

În primele şase ore online a câştigat aproape 400.000 de adepţi. Contul propriu al domnului Biden are 24 de milioane de adepţi. Echipa sa a înregistrat, de asemenea, conturi noi - @FLOTUSBiden pentru viitoarea primă doamnă, Jill Biden, şi pentru prima dată, @SecondGentleman, pentru soţul doamnei Harris, Doug Emhoff.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici