Preşedintele CJ Argeş, care a făcut atac de cord, a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitală

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, care a făcut un atac de cord, joi seară, la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a decis arestarea sa preventivă, a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitală, acesta fiind preluat de la ambulanţă de un echipaj medical.

88 afișări
Imaginea articolului Preşedintele CJ Argeş, care a făcut atac de cord, a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitală

Preşedintele CJ Argeş, care a făcut atac de cord, a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitală (Imagine: Mediafax Foto)

Constantin Nicolescu a fost transportat cu o ambulanţă de la Spitalul Judeţean din Piteşti, unde i s-au făcut primele investigaţii după ce a suferit atacul de cord, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală. Ambulanţa a ajuns la Spitalul Floreasca în jurul orei 21.30, preşedintele CJ Argeş fiind scos pe targă şi preluat de un echipaj medical.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Argeş, Gabriel Popa, a declarat că Nicolescu a fost trimis cu o ambulanţă, în jurul orei 20.20, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, pentru investigaţii suplimentare.

"Soţii Nicolescu au fost preluaţi de ambulanţele noastre de la Tribunalul Argeş după ce echipajele medicale le-au acordat primele îngrijiri şi i-au stabilizat. Ambii au fost duşi la Spitalul Judeţean din Piteşti, unde au fost supuşi unor investigaţii. Nu cunosc dacă domnul Nicolescu figurează în evidenţele medicale cu antecedente în acest sens şi nu ştiu dacă acesta a mai suferit o asemenea afecţiune. În acest moment o ambulanţă a serviciului nostru a plecat cu preşedintele Consiliului Judeţean spre Spitalul Floreasca", a spus dr. Gabriel Popa.

Soţia şefului CJ Argeş, care a leşinat la scurt timp după ce lui Nicolescu i s-a făcut rău, se afla în continuare, la ora transmiterii acestei ştiri, la Spitalul Judeţean din Piteşti, unde este supusă unor investigaţii medicale.

Preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, arestat, joi seară, i s-a făcut rău în momentul în care urma să fie scos din instanţă şi dus în arest, fiind luat cu o targă şi dus la o ambulanţă aflată în curtea Tribunalului Argeş, iar la scurt timp a leşinat şi soţia acestuia.

Lui Nicolescu i s-a făcut în holul Tribunalului, în momentul în care aştepta ca duba Poliţiei să vină să îl preia pentru a-l duce în arest. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, al cărei echipaj i-a acordat primul ajutor.

"După primele simptome ar putea fi vorba despre un atac de cord şi urmează să îi acordăm îngrijiri medicale şi să vedem în continuare cum evoluează", spunea dr. Cristina Stocheci de la Serviciul de Ambulanţă Argeş.

La scurt timp, şi soţia preşedintelui CJ Argeş a leşinat în holul instanţei, fiindu-i acordată şi acesteia asistenţă medicală.

Atât preşedintele CJ Argeş, cât şi soţia acestuia au fost duşi la Spitalul Judeţean, după care Nicolescu a fost transportat la o clinică privată pentru a-i fi făcută o tomografie, ulterior fiind luată decizia ca acesta să fie transferat la Bucureşti.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, reţinut de procurorii DNA Piteşti pentru luare de mită şi trafic de influenţă, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, au decis, joi seară, magistraţii Tribunalului Argeş.

Decizia de joi seară a magistraţilor Tribunalului Argeş nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs de către avocaţii lui Nicolescu, la Curtea de Apel Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici