Preşedintele CJ Prahova, apel la oamenii de afaceri să susţină Petrolul Ploieşti în anul centenar

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, a făcut apel la comunitatea de afaceri din judeţ să sprijine Petrolul Ploieşti, care anul viitor împlineşte 100 de ani de existenţă.

350 afișări
Imaginea articolului Preşedintele CJ Prahova, apel la oamenii de afaceri să susţină Petrolul Ploieşti în anul centenar

Preşedintele CJ Prahova, apel la oamenii de afaceri să susţină Petrolul Ploieşti în anul centenar

„Toţi oamenii de afaceri din Prahova trebuie să sprijine, în anul centenar, FC Petrolul Ploieşti. Am făcut un apel către comunitatea de afaceri din Prahova să sprijine Petrolul Ploieşti, echipa noastră de suflet, care anul viitor împlineşte 100 de ani de existenţă”, a spus Iulian Dumitrescu la „Gala Topul firmelor prahovene”.

El a dat ca exemplu Clujul, judeţ care are două echipe de fotbal de tradiţie: „Acolo, oamenii de afaceri consideră că e o chestiune de blazon şi de respect pentru societate să sprijine o echipă de fotbal. Acolo, Emil Boc şi ceilalţi oameni politici au ajuns să creeze coeziune socială, iar oamenii de afaceri sunt implicaţi în fotbal, cultură şi alte activităţi sociale”.

Şeful Consiliului Judeţean îi îndeamnă pe oamenii de afaceri să se implice.

„Prahova are nevoie de oameni de afaceri, dar are nevoie de oameni de afaceri implicaţi. Şi sper că vom ajunge cumva acolo. Îi îndemn pe oamenii de afaceri să se implice în lucrurile care contează pentru prahoveni”, a dăugat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici