Preşedintele Comisiei SRI intenţionează să propună audierea lui Sebastian Ghiţă prin videoconferinţă

Preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a declarat, joi, pentru agenţia de presă Mediafax, că intenţionează să propună comisiei audierea prin videoconferinţă a fostului deputat Sebastian Ghiţă, aflat în prezent în Belgrad.

72 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Comisiei SRI intenţionează să propună audierea lui Sebastian Ghiţă prin videoconferinţă

Preşedintele Comisiei SRI intenţionează să propună audierea lui Sebastian Ghiţă prin videoconferinţă

O decizie va fi luată marţi, când comisia urmează să se reunească din nou, audierea prin videoconferinţă a lui Sebastian Ghiţă depinzând şi de situaţia tehnică.

Marţi va continua audierea lui Daniel Dragomir în Comisia SRI. Fostul colonel SRI a prezentat Comisiei parlamentare de control al Serviciului Român de Informaţii o listă cu 65 de persoane care ar trebuie audiate în comisie şi care ar putea să-i probeze afirmaţiile, pe listă fiind politicieni, ziarişti, oameni de afaceri şi cadre ale SRI.

”Sunt 65 de persoane pe care am dorit să le comunic comisiei pentru a fi audiate”, a spus Daniel Dragomir la încheierea audierii sale, el refuzând să dea nume ale persoanelor care se regăsesc pe acea listă.

Anterior, Dragomir a declarat că sunt mai mulţi acoperiţi în presă, dar că nu le va face public numele. A spus însă că a văzut ziarişţi care intrau şi ieşeau din biroul fosrtului adjunct SRI, Florian Coldea, nominalizându-i pe Dan Tapalagă, Dan Turturică şi Sorina Matei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici