Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a murit

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a murit, miercuri dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, în urma unei boli incurabile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3309 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a murit

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a murit (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Ion Cîlea, în vârstă de 69 de ani, fusese diagnosticat cu cancer în cursul acestui an, când, de altfel, a fost de mai multe ori în concediu medical pentru a urma tratament.

El a murit miercuri dimineaţă, în jurul orei 6.00, la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea, unde era internat.

Ion Cîlea era preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea din anul anul 2008, iar din 2005 el conducea organizaţia judeţeană a PSD.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea Ion Cîlea va fi depus, miercuri, începând cu ora 12.00, la sediul Consiliului Judeţean, înmormântarea urmând să aibă loc vineri.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea Dumitru Persu a declarat corespondentului MEDIAFAX că în instituţie s-a creat un comitet de organizare care a decis ca sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ion Cîlea să fie depus miercuri, începând cu ora 12.00, în holul Sălii Mari de şedinţe a CJ, unde va rămâne până în cursul după-amiezii, urmând să aibă loc şi o scurtă ceremonie religioasă.

Conform lui Dumitru Persu, ulterior sicriul cu trupul neînsufleţit al preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea va fi despus la o capelă, iar înmormântarea va avea loc vineri la cimitirul Sfântul Ioan din Râmnicu Vâlcea, Ion Cîlea urmând să fie înhumat cu onoruri militare.

Pe de altă parte, reprezentanţii PSD, partid al cărui membru era Ion Cîlea, transmit condoleanţe familiei acestuia.

”Vestea încetării din viaţa a domnului Ion Cîlea a adus în inimile tuturor colegilor durere şi întristare. Domnul Ion Cîlea va rămâne în amintirea noastră drept un bun coleg, care a ţinut şi a luptat pentru judeţul pe care l-a reprezentat de aproape 10 ani”, spun reprezentanţii PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici