Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, are Covid-19

  • Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, anunţă că are Covid-19.
  • Liberalul rămâne în izolare până la un test negativ.
274 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, are Covid-19

Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, are Covid-19 FOTO Miuţescu/Facebook

„Am fost depistat pozitiv cu coronavirus. Retransmit apelul binecunoscut către populaţie: protejaţi-vă!”, a scris Adrian Miuţescu pe Facebook.

Acesta s-a testat „având în vedere gravitatea pandemiei şi numărul mare de infectări”.

„Nici eu nu am fost ocolit de Covid-19. În consecinţă, voi respecta prevederile legale. Tratament şi izolare până când următorul test va ieşi negativ. Vreau, cu această ocazie, să retransmit apelul deja binecunoscut către populaţie. Protejaţi-vă! Respectaţi recomandările autorităţilor! Paza bună trece primejdia rea! Este momentul să fim disciplinaţi şi să ne gândim la sănătatea noastră şi a celor din jur!”, a adăugat preşedintele PNL Argeş.

 

AM FOST DEPISTAT POZITIV CU CORONAVIRUS. RETRANSMIT APELUL BINECUNOSCUT CĂTRE POPULAŢIE: PROTEJAŢI-VĂ! Am decis să mă...

Publicată de Adrian Miuţescu pe Vineri, 20 noiembrie 2020

Joi, preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, anunţa că rezultatul la testul COVID-19 este pozitiv: „Virusul nu ţine cont de cine suntem sau ce credem. Are nevoie doar de o clipă în condiţii de vulnerabilitate pentru a se transmite”.

În aceeaşi zi, şi preşedintele PNL Harghita, Sebastian Buzilă, a anunţat că are coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici