Preşedintele unei secţii de votare din Brăila, beat la urne. Cazul, anchetat şi de poliţişti

Preşedintele unei secţii de votare din oraşul Brăila a fost trimis acasă deoarece duminică dimineaţă era beat. El a fost înlocuit, iar procesul electoral nu a fost perturbat.

638 afișări
Imaginea articolului Preşedintele unei secţii de votare din Brăila, beat la urne. Cazul, anchetat şi de poliţişti

Preşedintele unei secţii de votare din Brăila, beat la urne. Cazul, anchetat şi de poliţişti

Mai multe persoane au reclamat faptul că preşedintele secţiei nr. 82 din cadrul Liceului „Anghel Saligny” mirosea a alcool şi părea a fi în stare de ebrietate.

Ca urmare, conducerea Biroului Electoral Judeţeaa a decis să-l înlocuiască din funcţie şi a raportat incidentul Autorităţii Electorale Permanente.

„Incidentul ne-a fost raportat, am luat măsuri de urgenţă. Procesul electoral nu a fost perturbat, preşedintele a fost înlocuit. Dimineaţă, el părea că a consumat alcool, de aceea am decis să-l înlocuim. Am înştiinţat Autoritatea Electorală Permanentă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele BEJ, judecător Anamaria Chiroi.

Cazul este anchetat şi de poliţişti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici