Preţurile la măşti şi mănuşi pot fi comparate. O nouă funcţie pe Monitorul Preţurilor

Consumatorii pot compara preţurile din lanţurile de magazine la măşti, mănuşi şi dezinfectanţi, prin Monitorul Preţurilor, anunţă Consiliul Concurenţei.

257 afișări
Imaginea articolului Preţurile la măşti şi mănuşi pot fi comparate. O nouă funcţie pe Monitorul Preţurilor

Monitorul Preţurilor dă posibilitatea consumatorilor de a compara preţurile la măşti şi mănuşi

În aplicaţia „Monitorul Preţurilor Produselor Alimentare” a fost introdusă o nouă categorie de produse; măşti, mănuşi şi dezinfectanţi.

„Împreună cu partenerii noştri, am decis să venim în sprijinul consumatorilor, oferindu-le posibilitatea de a identifica magazinele unde găsesc aceste produse, foarte căutate în această perioadă, la preţuri accesibile", a declarat Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei.

Până în prezent, patru dintre marile lanţuri comerciale au transmis aceste informaţii către aplicaţie, urmând ca, până la începutul săptămânii viitoare, să finalizeze procesul şi ceilalţi comercianţi.

Platforma este gestionată de Consiliul Concurenţei, dar informaţiile sunt încărcate în aplicaţie, la nivel naţional, de către companiile partenere.

Monitorul Preţurilor Produselor Alimentare afişează informaţii despre aproximativ 30.000 de produse alimentare comercializate în peste 1.700 de magazine aparţinând Carrefour, Kaufland, Penny, Selgros, Mega Image, Lidl, Cora, Auchan, Profi şi Supeco.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici