Prezenţa în bănci revine la nivelul ante-pandemie în şcolile din România. Scădere importantă a numărului de clase în online

Numărul de infectări cu SARS-CoV-2 în şcoli a continuat să scadă şi în ultima săptămână, anunţă ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu. Implicit, a scăzut şi numărul de clase şi şcoli în online.

Imaginea articolului Prezenţa în bănci revine la nivelul ante-pandemie în şcolile din România. Scădere importantă a numărului de clase în online

Şcoala în format fizic revine la nivelul ante-pandemie. Scădere importantă a numărului de clase în online

La finalul săptămânii 21 - 25 februarie, 20 de unităţi de învăţământ (cu personalitate juridică sau structuri) şi 515 clase/grupe funcţionau în sistem online.

La momentul raportării, situaţia epidemiologică se prezenta astfel:

- 6.731 de elevi/preşcolari - pozitivi Covid-19 (0,2%)

- 1.883 de persoane angajate în sistemul de învăţământ preuniversitar - pozitive Covid-19 (0,6%).

În urma testelor de salivă făcute în săptămâna 21- 25 februarie, au fost raportate 1.342 teste pozitive. Dintre acestea, 827 (62%) au fost confirmate RT-PCR, 332 (25%) au fost infirmate, iar pentru 183 (13%) nu există un răspuns la data raportării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
şcoli,
covid,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici