Prima ninsoare din această toamnă, şi în judeţul Bacău | FOTO

Prima ninsoare din această toamnă din judeţul Bacău a fost surprinsă în imagini de localnicii din comuna Ghimeş-Făget, care au ieşit la strâns fân pe un deal şi au găsit un strat consistent de zăpadă.

6577 afișări
Imaginea articolului Prima ninsoare din această toamnă, şi în judeţul Bacău | FOTO

Prima ninsoare din această toamnă, şi în judeţul Bacău

Marţi s-a înregistrat prima ninsoare din această toamnă în judeţul Bacău.

Un localnic din comuna Ghimeş-Făget, din judeţul Bacău, a postat pe pagina sa de Facebook poze cu prima ninsoare din această toamnă.

În imagini se observă cum oamenii au ieşit la strâns fânul de pe un deal, îmbrăcaţi destul de gros, şi au găsit un strat consistent de zăpadă.

Conform meteorologilor, la Ghimeş-Făget au fost înregistrate temperaturi de până la minus 2 grade Celsius în cursul dimineţii şi serii de marţi.

Ninsori au mai fost înregistrate în România şi în noaptea de luni, spre marţi, în diverse zone montane.

La rândul lor, reprezentanţii Salvamont Neamţ au surprins şi ei imagini cu prima ninsoare din judeţ şi au anunţat că, la peste 1.400 de metri altitudine, temperaturile vor rămâne negative pentru următoarele zile şi se va aşterne un prim strat de zăpadă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici