Prima reacţie a fraţilor Tate după eliberarea din arest. Influencerul apare în primul videoclip, acasă

Controversatul influencer Andrew Tate şi fratele său Tristan au fost plasaţi din arest preventiv în arest la domiciliu, iar Andrew a şi postat primul videoclip pe Twitter, în care se plimbă printr-o cameră cu pereţi negri în timp ce fumează, spunând că în închisoare a găsit „claritate absolută”.

1872 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a fraţilor Tate după eliberarea din arest. Influencerul apare în primul videoclip, acasă

Prima reacţie a fraţilor Tate după eliberarea din arest. Influencerul apare în primul videoclip, acasă

Hotărârea Curţii de Apel Bucureşti a înlocuit, vineri, arestul preventiv cu arestul la domiciliu, care urma să se încheie pe 29 aprilie. Astfel, fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost plasaţi în arest la domiciliu, iar cele două asociate, Georgiana Naghel şi Luana Radu, au fost, de asemenea, eliberate.

Cei patru sunt obligaţi să rămână la domiciliu, cu excepţia cazului în care au permisiunea judiciară de a pleca.

O purtătoare de cuvânt a fraţilor Tate a declarat pentru BBC că aceştia sunt „extaziaţi” de faptul că au părăsit arestul.

Fraţii Tate au fost reţinuţi din decembrie şi sunt cercetaţi pentru acuzaţii de viol, trafic de persoane şi formarea unui grup de crimă organizată. Amândoi au negat că au comis vreo infracţiune.

Avocaţii fraţilor Tate au susţinut că menţinerea acestora în arest preventiv este inutil de dură, în condiţiile în care sunt disponibile şi alte opţiuni judiciare, cum ar fi arestul la domiciliu.

Imediat ce a ajuns acasă, Andrew Tate a şi postat primul videoclip în libertate. Influencerul apare plimbându-se printr-o cameră cu pereţi negri, fumând.

„De anul trecut am fost închis 24 de ore din 24. Fără timp în curte. Plimbându-mă într-o celulă de 3 metri cu zero electronice sau contact cu exteriorul. Claritate absolută a minţii. Gânduri reale. Planuri reale. Durere intensă. O oră acasă şi nu-mi mai suport telefonul. Unele obiceiuri mor greu. Trebuie să-l învingem pe Shaytan (diavol, spirit malefic în islam - n.r.)”, a scris Andrew Tate pe Twitter.

Documente judiciare divulgate, citate de BBC, au prezentat mărturii ale unor presupuse victime care susţin că au fost forţate să câştige 10.000 de euro pe lună pe platformele de socializare, sub presupusa ameninţare cu violenţa fizică. Documentele instanţei descriu, de asemenea, că datoriile sunt folosite ca „o formă de constrângere psihologică”.

De la începutul investigaţiilor, în aprilie anul trecut, şase femei au fost identificate de procurori ca fiind victime. Cu toate acestea, încă nu au fost formulate acuzaţii împotriva fraţilor Tate sau a celor două asociate româce care au fost arestate alături de ei.

În 2016, Andrew Tate, un fost kickboxer britanic-american, a fost eliminat din emisiunea britanică Big Brother din cauza unei înregistrări video care părea să-l arate atacând o femeie. El a continuat să câştige notorietate online, fiind interzis pe Twitter pentru că a spus că femeile ar trebui să „poarte responsabilitatea” pentru că au fost agresate sexual. De atunci, a fost repus în drepturi. În ciuda interdicţiilor din reţelele de socializare, el a câştigat popularitate, în special în rândul bărbaţilor tineri, prin promovarea a ceea ce el a prezentat ca fiind un stil de viaţă hipermasculin şi ultra-luxos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici