Prima temperatură negativă din această toamnă. Unde a fost înregistrată

La Miercurea Ciuc mercurul termometrelor a coborât, vineri, la minus 0,5 grade. Este prima temperatură negativă înregistrată în această toamnă.

1609 afișări
Imaginea articolului Prima temperatură negativă din această toamnă. Unde a fost înregistrată

Prima temperatură negativă din această toamnă. Unde a fost înregistrată

Potrivit meteorologilor de serviciu de la Centrul Meteo Transilvania Sud Sibiu, vineri dimineaţă la Miercurea Ciuc s-au înregistrat minus 0,5 grade.

Este prima temperatură negativă înregistrată în această toamnă, dar nu reprezintă un record. Potrivit meteorologilor, cea mai scăzută temperatură la Miercurea Ciuc, înregistrată în 13 septembrie, a fost în anul 2004, când erau minus 3,6 grade Celsius.

În rest, temperatura în alte localităţi ale judeţului Harghita au fost vineri pozitive, respectiv 1,9 grade Celsius la Întorsura Buzăului, 2,2 la Joseni şi 3,2 grade la Topliţa.

Taguri:
miercurea ciuc,
frig,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici