Primar din Harghita, ÎNJUNGHIAT de un localnic din cauza unor neînţelegeri privind păşunatul

Primarul comunei Satu Mare, Kovacs Imre, judeţul Harghita, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de către un consătean, din cauza unor neînţelegeri privind păşunatul. Presupusul agresor s-a prezentat la Poliţie şi este audiat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

221 afișări
Imaginea articolului Primar din Harghita, ÎNJUNGHIAT de un localnic din cauza unor neînţelegeri privind păşunatul

Primar din Harghita, ÎNJUNGHIAT de un localnic din cauza unor neînţelegeri privind păşunatul

Surse judiciare au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că primarul comunei Satu Mare, Kovacs Imre, din judeţul Harghita, a fost înjunghiat, joi seara, de trei ori, în zona braţului, antebraţului şi umărului.

Edilul a fost transportat la spital, fără ca viaţa să îi fie pusă în pericol.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că agresiunea a avut loc în comuna Satu Mare, pe fondul unor neînţelegeri privind păşunatul.

”Poliţia municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată, joi seara, despre o agresiune comisă pe raza comunei Satu Mare. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care în urma primelor cercetări a stabilit că anterior K. I., de 30 de ani, a fost agresat şi înţepat de trei ori în zona braţului, antebraţului stâng şi a umărului drept de un consătean, P. J., de 41 de ani. Agresiunea s-a produs pe fondul unor neînţelegeri legate de păşunatul pe raza comunei şi totodată agresorul se pare că era sub influenţa băuturilor alcoolice. Apoi, desigur, noi l-am căutat pe agresor, pentru că a fugit de la locul comiterii faptei şi în dimineaţa aceasta (vineri - n.r.) el s-a prezentat la sediul Poliţiei”, a declarat Gheorghe Filip.

Presupusul agresor se află la Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc pentru luarea măsurilor legale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici