Primar ucrainean: 403 cadavre descoperite în Bucea după retragerea ruşilor

Primarul din Bucea a declarat că autorităţile au găsit până în prezent 403 cadavre ale unor persoane despre care se crede că au fost ucise de forţele ruseşti în timpul ocupării zonei.

206 afișări
Imaginea articolului Primar ucrainean: 403 cadavre descoperite în Bucea după retragerea ruşilor

Primar ucrainean: 403 cadavre descoperite în Bucea după retragerea ruşilor

Primarul din Bucea a spus că autorităţile au găsit 403 cadavre. Anatoliy Fedoruk a mai spus că este prea devreme pentru ca locuitorii să se întoarcă în oraş după ce trupele Kremlinului au părăsit regiunea.

În această lună, scenele cu civili legaţi şi împuşcaţi mortal pe străzile din Bucea au stârnit indignare la nivel mondial.

Rusia a susţinut că trupurile au fost plasate pe stradă la ceva timp după ce forţele sale s-au retras din oraş şi a negat în mod repetat că ar fi vizat civili.

Cu toate acestea, imaginile din satelit furnizate de Maxar păreau să arate că cel puţin nouă cadavre zăceau pe o stradă din Bucea de săptămâni întregi, contestând astfel afirmaţiile Rusiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bucea,
cadavre,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici