Primăria Bran, închisă după ce viceprimarul a ieşit pozitiv la COVID-19: „Când am auzit, să paralizez nu alta”

Primăria Bran din judeţul Braşov a fost închisă, după ce viceprimarul, care are şi atribuţii de primar, a fost depistat pozitiv la COVID-19, fiind internat la Spitalul de Boli Infecţioase, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4066 afișări
Imaginea articolului Primăria Bran, închisă după ce viceprimarul a ieşit pozitiv la COVID-19: „Când am auzit, să paralizez nu alta”

Primăria Bran, închisă după ce viceprimarul a ieşit pozitiv la COVID-19. Viceprimar: Când am auzit, să paralizez nu alta

Viceprimarul din Bran, Nicolae Nilă, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că s-a dus „la spital cu una şi m-am trezit cu alta”. Acesta a povestit că s-a adresat medicului de familie după ce s-a simţit rău şi avea probleme cu respiraţia, ştiind că suferă şi de diabet. Acesta l-a trimis la UPU din Zărneşti, iar medicii de aici i-au recomandat să facă o testare pentru coronavirus şi l-au trimis la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov.

„Le-am spus că nu am nimic, că m-am ferit, dar am mers la Boli Infecţioase din Braşov. Aici, sâmbătă după-amiază mi-au spus că am ieşit pozitiv la COVID-19. Când am auzit, să paralizez nu alta. N-am nimic, nu tuse, nu febră. (…) Nici în gândurile negre nu gândeam”, a declarat Nilă.

Acesta a mai precizat că Primăria Bran a fost închisă.

„Nu e nimeni, e închisă de luni. Nu ştiu pentru cât timp. Cred că se redeschide mâine (miercuri-n.r.). Azi (marţi-n.r.) se face dezinfecţie”, a afirmat viceprimarul din Bran.

La Primăria Bran lucrează aproximativ 30 de persoane, fiind incluşi şi poliţiştii locali.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici