Primăria Capitalei: A început un nou tratatament împotriva ţânţarilor, cu peste 600 litri de soluţie

Primăria Capitalei anunţă că a început, în urmă cu câteva zile, un nou tratament de combatere a ţânţarilor, acţionându-se în toate sectoarele cu 24 de utilaje şi cu 12 echipamente de tip atomizor. Substanţa folosită la tratament este biodegradabilă, fiind estimate a fi utilizate aproape 700 litri.

205 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei: A început un nou tratatament împotriva ţânţarilor, cu peste 600 litri de soluţie

Primăria Capitalei: A început un nou tratatament împotriva ţânţarilor, cu peste 600 litri de soluţie

„În Capitală a început efectuarea celui de-al şaptelea tratament de combatere a ţânţarilor. Astfel, începând cu seara zilei de 13.07.2017, orele 22.00, se acţionează concomitent în cele 6 sectoare, cu 24 de utilaje auto de mare capacitate, de tip ULV (Ultra Light Volume), cât şi 12 echipamente individuale tip atomizor, 48 de agenţi ai operatorului şi inspectori ai Direcţiei de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti. Se estimează că durata de execuţie a acestui tratament va fi de 5 zile, în funcţie de condiţiile meteorologice”, informează reprezentanţii Primăriei Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Aceeaşi sursă arată că sunt tratate spaţiile verzi, scuarurile aferente aliniamentelor stradale, apoi parcurile, grădinile publice şi spaţiile verzi din curţile spitalelor, unităţi militare, cimitire.

„Tratamentele pe aliniamentele stradale se desfăşoară in intervalul orar 22.00-05.00. Intervalul orar pentru executarea tratamentelor în parcuri este 24.00-05.00, operatorul fiind însoţit de reprezentanţi ai poliţiei locale şi ai administratorului parcului. Cantitatea de substanţă estimată a fi folosită pentru un tratament este de 685 de litri (K’Othrine Profi EC 250). Substanţa este biodegradabilă. Informarea populaţiei se face prin afişe avertizoare, care au fost amplasate în parcuri, bulevarde, străzi şi în toate zonele în care se vor efectua tratamente de combatere ţânţari”, mai spune Primăria Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici